tisdag, januari 16, 2007

Ett nytt kapitel i livet!

Ännu en Davidssontjej har äntrat Gymnastikens Värld! :o)
Hennes ögon lös lika mkt som fönstrena i gumnastikhallen när vi kom utanför och jag berättade att vi var framme! ohhhh gympa! hördes det i baksätat från en nyss slumrande Liv som nu blev klarvaken!
Mamman fotade naturligtvis en hel del, dock är ljuset lite kasst där inne så de flesta är en aning suddiga tyvärr...
Ombytt och klar för avfärd kl. 16.15 ca idag...

Lite blyger får man lov att vara... Många av de andra barnen är här för andra terminen och vet precis hur det funkar... Det vet inte Livisen...


Här har stora skynket åkt fram (mamman har glömt vad det heter) och Liv sitter med två andra tjejer i mitten och så ska de andra göra vågor. Alla får prova på... Jätteskoj!


Dags att prova lite annat. Olivia är först fram och ska prova svinga i repet. Dock har hon lite otur och får den stora knuten mitt i planeten och ett stort rött märke uppenbarar sig ... Men en kram av snälla fröken Olivia (vad är oddsen) och så är det bra igen :o) Swing it love!


Sen är det fri lek och Liv övar på sina fina kullerbyttor som hon är så duktig på! Efter en liten stund har några andra tjejer sett vad hon hittar på och börjar en efter en göra kullerbyttor de med... Hihi skoj!


Drickepaus!!! Puh, tar på krafterna att gympa minsann! En liten kille (ca 1½ år) som är där med sin storasyster som gympan kommer ofta och pratar med mamman och kommer oxå fram när Liv kommer för att dricka. Liv visar hnm sin vattenflaska med prinsessorna och berättar att där bara är vatten i (så att han inte ska bli frestad och få några ideér ;o) ). Dock är han snabbt framme och vill ha den så fort Liv är tillbaka hos de andra gympabarnen *S*


Nu är det slut för ikväll och de sjunger avslutningssången(samma som mamman har på sitt dagis... Här är jag och där är du... Här är vi tillsammans nu... Vi kan ta varann i hand, hålla den så fint vi kan... Här är jag och där är du, nu är denna sångstund/gumpatimme slut... ) Hihi... De kunde inte texten riktigt och noll melodi, men mamman ville inte riktigt rätta dem inför ca 20 andra föräldrar *S*

När vi är på väg ut så hör vi Hej Olivia, hej Olivia utanför ingången till salen. Där står Hedvigs storebror F och ska in och gympa på nästa pass med en kompis. Även Cappes skolkamrat Mathilda är där. Och Hedvigs pappa A oxå, han har tänkt att Hedvig nog skulle passa här med Olivian... Så nu får vi väl se om de blir gympakompisar med hihi :o)

Kramen alla! Nu ska jag hoppa ner i soffan och mysa lite med mannen min! :o)

2 Comments:

Blogger Kottemor said...

Oj så skoj!!:)
Ja som hon har längtat!
hihihi

Attans otur med repet:(

Fallskärm heter det där skynket;)

Tack för hjälpen imorse,nu hoppas vi att ingen annan får d:(

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar!!

7:06 fm  
Anonymous Anonym said...

Hon ser ut att trivas bra. :)

Ville bara kika in och tacka for kommentaren. Har det lite struligt med internet just nu, sa jag aterkommer nar tid finns att lasa. :)

1:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home